Photoworkx
home Quick tour studio locatie portret reportage klanten contact


fotografie Den Haag

Basisworkshop digitale fotografie

Wil je graag mooie foto’s maken? Heb je een camera, maar geen idee van de mogelijkheden? Dan is dit het goede moment om te starten met een fotografieworkshop. Want, een kiekje maken kan iedereen, een bijzondere foto maken is iets anders. Daar komt meer bij kijken dan alleen maar op de knop drukken.

De basisworkshop digitale fotografie is geschikt voor jong en oud. Je leert je eigen camera beter kennen en je leert om op een andere manier naar je onderwerp te kijken, zodat je betere foto’s gaat maken.

 

 

Iedereen die boeiende en goede foto’s wil maken. Het is niet belangrijk wat voor soort camera je hebt. De lessen zijn op de praktijk gericht en de groepjes zijn klein, zodat de cursisten veel individuele aandacht krijgen.


Iedere cursist krijgt persoonlijke aanwijzingen en suggesties voor verbeteringen. Je krijgt veel praktische tips over de instellingen van je camera en het verbeteren van de composities. Daarnaast besteden we aandacht aan kleur, lichtval en natuurlijk je eigen kijk op de wereld.

 


Opzet

De basiscursus digitale fotografie bestaat uit 3 lessen. Tijdens de theorielessen bespreken we de belangrijkste basisbegrippen en je krijgt foto-opdrachten mee waar je tijdens de 2e les weer van kan leren.

Les 1:
Je leert de mogelijkheden van je camera.

Les 2:
Je leert de verschillende instelmogelijkheden van je camera nader kennen.
Je maakt kennis met de basisregels van compositieleer

Les 3:
Je brengt de theorie in praktijk tijdens een stadswandeling. Je krijgt tijdens de wandeling verschillende leerzame opdrachten. We bekijken het resultaat meteen en je kunt jezelf direct verbeteren. Een inspirerende fotografieworkshop tijdens een wandeling, een leuke manier om betere foto’s te leren maken.

3 lessen van 3 uur en natuurlijk les garantie! De begindatum gaat altijd in overleg met de cursisten.

Prijs

Per persoon: ‚ā¨ 95,00 voor 3 lessen.

 

fotografieworkshops.com

 fotografieworkshops.com is een onderdeel van Photoworkx.